Organizare evenimente

Sala Mare a Operei este o sală de spectacole unică în București datorită posibilităților pe care le oferă, frumusețea și eleganța sa fiind totodată binecunoscute în spațiul arhitectural local.

 

Spațiile ce pot fi puse la dispoziție pentru organizarea de evenimente sunt: Sala Mare (cu o capacitate de 950 de locuri, Sala Mare găzduiește principalele spectacole ale instituției și este una dintre cele mai ofertante săli de spectacole din București), Foaierul Galben (se află la etaj și este folosit ca sală de concerte sau recitaluri, dar și pentru recepții, având o capacitate de aproximativ 130 de invitați) și cele două foaiere pentru întâmpinarea publicului (aflate la parter și etaj, acestea pot fi folosite și pentru găzduirea de expoziții).

 

Foaier

 

Sala Mare

 


 

Toate spațiile destinate publicului, precum și scena și fațadele clădirii au fost renovate, cu finalizare în a doua parte a anului 2014.

 

Dacă sunteți interesați de organizarea unui eveniment la Opera Națională București, vă rugăm să descărcați și să completați formularul de mai jos, trimițându-l apoi la adresa de email onb@operanb.ro, împreună cu orice alte detalii pe care le considerați importante pentru organizarea evenimentului.


 

Descărcați Formular solicitare organizare eveniment